У Львові дружина молодого воїна, який загинув на Донбасі, щасливо народила синочка. Про це повідомили у 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді ДШВ Збройних сил України на сторінці у Facebook

Як зазначається, малюк з’явився на світ 5 лютого. Його тато, 21-річний Іван Горошко, трагічно загинув у війні на Донбасі 16 листопада минулого року. Тоді молода дружина військовослужбовця перебувала на шостому місяці вагітності.

Молоді люди познайомилися та одружилися 29 червня 2020 року у Львові. У дівчини немає батьків, вона сирота.

Фото: Повертайся живим
Фото: Повертайся живим

“Малюк ніколи не побачить батька, але він точно знатиме, що його тато — Герой! Пам’ятайте про це і ви. А ми сподіваємось, що десь там високо, за хмарами, зараз посміхається Ваня та оберігає свого сина й дружину, так само як і оберігав тут Україну!” – наголосили у повідомленні бригади.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Іван Горошко похований на Личаківському кладовищі.

«Дай Боже сину героя ніколи не знати, що таке війна! Хай доля його буде щасливою!», «Страшні реалії життя. Хоч Ваня і загинув молодим, але залишив продовження роду в синові. Хай росте здоровеньким малюк і буде гідним пам'яті батька. Мамі сили, здоров'я, витримки, пережити смерть чоловіка і виростити і виховати сина. Герою царство небесне і вічна пам'ять», - коментують українці.

Нагадаємо, що у Хмельницькому відкрили музей путінської війни, всі страхи - на фото: "Люди зможуть зрозуміти..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", українські герої показали війну із засніженого окопу: "Це ранить сильніше осколків"

Також, "Знай.uа" писав, воїни ЗСУ подбали про знедолених жителів Донбасу: "Інакше ми ворога не переможемо"