Відома українська актриса Ольга Сумська є прикладом для багатьох жінок. Адже вона може похвалитися своєю нев'янучою красою, професіоналізмом, народною любов'ю і популярністю.

Про свої інтимні секрети і догляд за собою актриса відверто розповіла в інтерв'ю Ользі Горбачовій.

Спеціально для проєкту "Сила жінки" на YouTube вона розповіла, що постійно вдосконалюється і працює над собою. Також Сумська розповіла, що часто медитує. А для підтримки ідеальної форми вона підключає фізичну активність.

Ольга Сумська, скріншот із відео
Ольга Сумська, скріншот із відео

"Запишуся на йогу, танці, дієти. Зайві кілограми є, ми з ними боремося", - запевнила знаменитість.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також зірка зізналася, що через щільний графік їй не вистачає часу на догляд за собою. Вона обожнює ручний масаж, але може дозволити собі нечасто таке задоволення.

"Іноді підходжу до дзеркала і дивлюся: так, потрібно до косметолога, терміново. Я нечасто ходжу до косметолога. Я роблю експрес процедуру, яка може продовжити на кілька місяців. Треба частіше бувати. Сьогодні божевільні ритми, це жах, це неправильно. Потрібно ретельніше стежити за собою. Якимось чином, завдяки генам, завдяки енергії, все якось ще тримається. Але відчуття внутрішнього комфорту - це найголовніше", - вважає актриса.

Ольга Сумська і Ольга Горбачова, скріншот із відео
Ольга Сумська і Ольга Горбачова, скріншот із відео

Також Горбачова розпитала у актриси про її інтимне життя і запитала, наскільки вона задоволена цим аспектом зараз.

" Буду відверта - можна краще. На сьогоднішній період хочеться якось краще в цьому плані. Треба постаратися і бути більш відкритою. Я контролюю постійно. Хочеться іноді бути слабкою, беззахисною. ",- висловилася актриса.

Нагадаємо, раніше Сумська політає на мітлі над Одесою. Актриса поділилася фотографіями, зробленими під час вистави "майстер і Маргарита", в якому вона грає головну жіночу роль.

Як повідомляє портал Знай.ua Ольга Сумська заговорила про проблеми в шлюбі з Борисюком: "не всі щасливі однаково". Цього року Щаслива пара святкуватиме "перлове" весілля, тобто, 30 років разом.

Також Знай.ua писав, що Ольга Сумська показала архівні фото з Борисюком, немов з минулого життя:"Бердянськ, перші мобілки". Сумська опублікувала архівне фото, зроблене задовго до епохи соціальних мереж.