Ірина Федишин - популярна українська співачка. Зірка має багатотисячну аудиторію шанувальників, тому активно веде свої соціальні мережі, де тішить своїх фанатів новими світлинами чи подробицями з життя.
Свої "зимові канікули" співачка разом з родиною проводить на відпочинку у Домініканській Республіці. Цього разу артистка разом з родиною відвідала місто Casa de Campo. Його називають містом художників або містом мільйонерів.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Ірина Федишин зізналася, що залишилася під враженнями після прогулянки цим містом. Хоча місто Casa de Campo невеличке, воно закохує у себе своїм затишком та неповторною атмосферою.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

"Скажу чесно, коли я туди їхала, то не дуже була налаштована ходити та оглядати споруди. Але зупинка у цьому місті входила в екскурсійну програму пакетом. І коли ми почали гуляти цим містом, його краса та атмосфера просто заворожила. Це місто, навіть, дуже невеличке, але дуже красиве і затишне. Історичної цінності як такої не несе, але від прогулянки ним отримуєш справжнє естетичне задоволення. На останньому фото - церква Св. Станіслава, де за легендами вінчався Майкл Джексон. Але насправді, це історія придумана для туристів", - зазначила Федишин.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Ще Федишин розповіла, що у місті є неймовірний амфітеатр, де відбуваються концерти світових зірок.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще