Львів'янка поскаржилася, що в одній з маршруток міста водій вигнав її сина з транспорту, бо той не міг знайти учнівський квиток. При цьому ніхто з пасажирів не вступився за дитину.

Про це у спільноті "Варта-1" у соціальній мережі фейсбук повідомила львів'янка Eva Light.


Так, жінка розповіла, що у четвер, 11 лютого на вулиці Науковій водій маршрутки вигнав 11-річного школяра на мороз з громадського транспорту. Все через те, що школяр не зміг у своєму рюкзаку знайти учнівський квиток. До того ж за словами жінки ніхто з пасажирів не вступився за дитину.

Маршрутки, фото: скріншот з відео
Маршрутки, фото: скріншот з відео
Ілюстративне фото


Львів'янка зазначила, що розуміє що ситуація, що виникла є досить спірною, але не розуміє як можна було вигнати дитину на вулицю у таку погоду.

"Наскільки можна бути жадібним. Водій 10 маршруту вигнав мого 11 річного сина з транспорту, тому що той не зміг знайти у рюкзаку свій учнівський квиток. Як завжди, жодний дорослий не заступився і син був змушений вийти. Розумію, що ситуація спірна, але як можна бути таким нелюдем в таку погоду, поясніть мені ? ", - написала львів'янка.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, що харків'яни перетворилися на оселедці в розпал карантину: маршрутки-гумові

Як повідомляв портал "Знай.uа", хмельничани мерзнуть у кілометрових чергах на тролейбус: запізню-прости, шеф

Також, "Знай.uа" писав, на Львівщині маршрутка роззулася посеред поля: дорослі матюкаються, діти плачуть