На Львівщині досі продовжує лютувати негода. В області продовжуються сильні снігопади та морози. Зазначається, що у регіоні випав майже один метр снігу.
Про це повідомляє пресслужба "Укравтодору".
Так, стало відомо, що станом на ранок п'ятниці, 12 лютого, у Львівській області випало 90 сантиметрів снігу. Синоптики прогнозують сильні опади до кінця суботи.

Негода у Львові, фото з фейсбук
Негода у Львові, фото з фейсбук

За даними Львівського гідрометцентру, 12 лютого у Львові прогнозують сніг, місцями пориви північно-західного вітру 15 – 20 м/с та хуртовини. Впродовж доби 11 – 16° морозу. 13 – 15 лютого у Львові вночі прогнозують 12 – 17° морозу, при проясненнях до 20 – 23° морозу, вдень 7 – 13° морозу.

Негода у Львові, фото з фейсбук
Негода у Львові, фото з фейсбук

Через негоду міська комісія з надзвичайних ситуацій розробила подальші дії у наступні дні негоди та пропонує:

  • усім закладам, установам та підприємствам Львівської громади зробити п’ятницю вихідним днем або працювати дистанційно;
  • садочки працюватимуть у режимі чергових груп; школи переходять на дистанційне навчання, але будуть відкритими для учнів, які не мають з ким залишитись вдома;
  • посилять роботу соціальних установ;
  • у місті працюють пункти обігріву для бездомних людей. Якщо побачили на вулиці людину, яка потребує допомоги, телефонуйте 233−14−79 або 1580.

Зазначимо, що днями кияни також перевратили в гірськолижну трасу Андріївський узвіз - там любителі зимових видів спорту спускалися на сноубордах, а оді з них відправився розважатися в діловому костюмі і краватці.

Як повідомляв "Знай.ua", 13-16 морозу, хуртовини та ожеледиця, українцям заборонять в'їзд до міста через "зимовий" апокаліпсис.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що в Україні різко погіршується погода, заметіль намете майже півметра.