У Львові скасують заняття в школах через снігопад. Про це розповів мер міста Андрій Садовий на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Андрій Садовий повідомив результати засідання міської комісії з непередбачених ситуацій, яке було проведено через складну ситуацію пов'язану з сильними снігопадами.

В ході даного засідання комісія рекомендувала підприємствам Львова зробити п'ятницю, 12 лютого, вихідним днем або перейти на дистанційну роботу. Крім цього було вирішено обмежити роботу деяких навчальних закладів.

"Садочки працюватимуть у режимі чергових груп. Школи переходять на дистанційне навчання, але будуть відкритими для учнів, які не мають з ким залишитися вдома" - написав Андрій Садовий.

Крім цього у Львові в посиленому режимі працюватимуть і соціальні установи. Так, у місті вже встановили пункти обігріву та запустили гарячі лінії для людей, яким потрібна допомога: 233-14-79 або 1580.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Просимо всіх львів'ян залишатися вдома. І не будьте байдужими. Якщо можете, допоможіть вашим двірникам розчистити сніг біля будинків." - додав Андрій Садовий.

Публікація Андрія Садового: Facebook
Публікація Андрія Садового: Facebook
Публікація Андрія Садового: Facebook

Нагадаємо, що на голови харків'ян обрушиться крижаний дощ

Як повідомляв портал "Знай.uа", киянин на сноуборді осідлав тролейбус: на роботу - з вітерцем

Також, "Знай.uа" писав, синоптики обіцяють хуртовини та ожеледицю на дорогах