Львівським патрульним вдалося доставити в лікарню вагітну жінку, яка не могла виїхати з села через снігопад.
Про це повідомили в Патрульній поліції Львівської області.
Так, стало відомо, що на Львівщині у селі Солонка патрульні зупинили водія автомобіля Mercedes-Benz Sprinter через перевищення швидкості. Як виявилося, чоловік спішить до вагітної дружини, в якої саме відійшли води. Через засніжені дороги жінка не могла потрапити в пологове відділення.
Не думаючи патрульні взялись допомогти чоловікові та поїхали до жінки, щоб відвезти її до пологового будинку.

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція

"35-річний водій не зміг заїхати засніженою дорогою до місця призначення. А дружина перебувала у сніговій пастці в місцевому дачному кооперативі. Подолавши кількасот метрів патрульні побачили жінку, яка, тримаючись за живіт, ледь йшла їм назустріч", — розповіли у пресслужбі патрульної поліції Львова.

Правоохоронці посадили вагітну до службового автомобіля. Виїхати зі сніжної пастки їм вдалося лише спільними зусиллями. На щастя патрульні встигли вчасно доправити жінку до медичної установи.

Нагадаємо, раніше лЛьвів'янок кличуть безкоштовно перевірити жіноче здоров'я-кому пора звернутися до лікаря.

Як повідомляє портал Знай інфекціоніст Голубковська підготувала українців до нових "сенсацій" і мутацій: "бережіть нерви...".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай писав, що разом з медиками на передовій: Фонд Ріната Ахметова допомагає державній медицині в боротьбі з коронавірусом.