Популярна українська телеведуча і актриса Ольга Сумська активно ділиться з шанувальниками подробицями з професійного та особистого життя в соціальній мережі Instagram.

На цей раз актриса поділилася фотографіями, які "прикрасила" фільтрами.

Сумська запропонувала шанувальникам вибрати, який їх знімків їм сподобався більше, проте зізналася, що трохи не впізнає себе через фільтр.

"Проба фільтра 1 або 2? Трохи не я..., але колір волосся мені подобається...", - написала артистка.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз нових фото, але їх думки розділилися:

"Фільтр робіт не живе лице, ви і без фільтрів чарівна ! Головне душа ангельська !", "Оля! Всюдрав'я Вам і вашій родині! Моя думка що, ви дуже красива жінка ...і фільтри Вам не потрібні! Ви прекраснА ... Ви МУЗА для НАС!", "Оля., ви красуня без усяких фільтрів", "Красунечка"," Видно, що 55"," Магічний погляд", " так собі. У Вас очі в реалі набагато красивіше)", "Ви і безфільтра Краса", " Колір волосся супер!🤗 ", "Фільтри, жах!", "Фільтр 2 або взагалі без фільтра. Вам фільтри не потрібні ! Ви Красуня", " на першому фото очі якісь каламутні, В На На іншому гарно!🤩 ", "Вам краще така як ви є, білий блонд не ваше".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сумська політає на мітлі над Одесою. Актриса поділилася фотографіями, зробленими під час вистави "майстер і Маргарита", в якому вона грає головну жіночу роль.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ольга Сумська заговорила про проблеми в шлюбі з Борисюком: "не всі щасливі однаково". Цього року Щаслива пара святкуватиме "перлове" весілля, тобто, 30 років разом. Всі новорічні свята подружжя провели в Карпатах. Зараз Ольга на гастролях разом зі своїм театром.

Також «Знай.иа " писав, що Ольга Сумська показала архівні фото з Борисюком, немов з минулого життя:"Бердянськ, перші мобілки". Сумська опублікувала архівне фото, зроблене задовго до епохи соціальних мереж.