Відома українська співачка Slavia показала, як вміє себе радувати, і на що доводиться заради цього йти.

Таким чином повідомляється, що дівчина записала stories на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де показово їсть цукерки. Вона каже, що це одна з причин, чому вона займається спортом, щоб частіше робити так.

Також, у своїх передплатників вона запитала, чи правда, щоб жінка була «солоденькою», вона повинна їсти солодощі, і залишив спеціальне опитування з варіантами відповіді «Так», або «ні». Результати виявилися такі: 85% вважає, що це правда, а ще 15, що ні.

У наступній stories вона запитала інше питання, більш пікантний.

Популярні новини зараз
Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію Ухилянти та втікачі можуть спати спокійно: адвокат розповів про особливості повісток Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

"Як думаєш, є зв'язок між тим, як людина їсть їжу, і як займається любов'ю» - запитала Slavia. Також вона додала, що любить «довгограючі» цукерки, особливо якщо вони з горішками.

Не забула дівчина розповісти про пісню, яку вона випустить напередодні Дня Всіх Закоханих, 14 лютого. Прем'єра відбудеться в п'ятницю вночі, 12 лютого, і по всій видимості вона буде називатися: «50 Відтінків».

Нагадаємо, дружину Дзідзьо в бікіні застукали на мокрих розвагах з красунчиком

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Дзідзьо вдавлена в жовтий купальник на березі океану

Також Знай.uа писав, дружину DZIDZIO застали в оточенні чужих чоловіків і келихів шампанського

У Stories свого Instagram Ярослава показала кадри за лаштунками зйомок новорічної передачі, але не уточнила який. Вона раділа в оточенні чужих чоловіків, без чоловіка і з келихом шампанського.