У Львові правоохоронці допомогли дітям, яких залишили самих вдома. Малеча дуже хотіла їсти.
Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.
Так, стало відомо, що у суботу, 6 лютого на лінію 102 зателефонував 13-річний хлопчик. Він зазначив, що він, його молодша сестричка та 3-річний братик голодні, вдома немає їжі, а батьки відмовляються йти додому.

Фото: ГУ НП у Львівській області
Фото: ГУ НП у Львівській області

На вказане місце оперативно виїхав наряд правоохоронців. Вони заспокоїли дітей, принесли для них їжу, напої, а також встановили місцеперебування матері та батька, які в той час вживали алкогольні напої. Їхня бабця подякувала поліцейським за порятунок онуків.

Фото: ГУ НП у Львівській області
Фото: ГУ НП у Львівській області

Стосовно батьків правоохоронці склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення та провели з ними роз’яснювальну бесіду.

Нагадаємо, раніше молодий батько жорстоко вбив чотиримісячного сина і "покаявся" над дитячим тільцем: "не любив..."

Як повідомляє портал Знай у Чернівцях десятирічний хлопчик випав з вікна, лікарі чаклують над покаліченою дитиною

Також Знай писав, що 26-річний актор наклав на себе руки, нація в жалобі через загибель молодого таланту

Популярні новини зараз
Конфіскують майно без рішення суду: податковій надали широкі повноваження Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна
Показати ще