Мама - найголовніша людина у житті кожного. Саме мамина турбота це те, що ми відчуваємо з перших днів нашого життя. Вона опікується нами й виховує.
Така відданість заслуговує не аби якої поваги та безмежної вдячності. Найкращий спосіб висловити свою вдячність найдорожчій людині це помолитися за неї. Пропонуємо вам потужну молитву за здоров'я мами, яку повинна знати кожна дитина.

Молитва, скріншот відео
Молитва, скріншот відео

Молитва за здоров'я матері до Ісуса Христа
Отець наш Небесний, в ім'я Господа нашого Ісуса Христа молитва моя про здоров'я матері рідний. Прийди і допоможи, яви чудо зцілення! Я вірую в обітниці, що нам, віруючим в Тебе.
Ранами твоїми ми зцілилися, і ти поніс наші немочі і хвороби на хрест. І нехай буде по вірі нашій! Господи, ми все в твоїх руках, ми сподіваємося на милість Твою безмежну. Амінь".

Молитва, фото facebook Епіфанія
Молитва, фото facebook Епіфанія

Молитва Миколі Чудотворцю за здоров'я мами
Святий Чудотворець Миколай, зі щирою молитвою звертаюся до тебе. Прошу тебе захистити моїх батьків від хвороб, від немочі і слабкості. Допоможи їм йти по шляху праведному і даруй їм надію на Царство Небесне. Не дозволь піддатися гріховним спокусам. Поклади за них перед Господом нашим. Хай буде воля твоя. Амінь".
Цю молитву можна вимовляти не тільки за маму, а й за обох батьків. Так можна виразити свою вдячність тим, хто виховував та піклувався про тебе.

Нагадаємо, молитва до Івана Хрестителя: Як правильно просити благословення у найсильнішого з пророків

Як повідомляв "Знай.uа", найважливіші молитви за батьків: за здоров'я і подяки за їх життя

"Знай.uа" писав, найсильніші молитви за здоров'я рідних: від онкологічних та інших важких хвороб

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще