Популярна українська співачка Тоня Матвієнко та її зіркова мама Ніна Митрофанівна разом з відомим фотографом Ростиславом Ріпкою презентували масштабний проєкт "Аркур. Натхнення" у студії "Сніданок з 1+1".

Ніна і Тоня Матвієнко, скріншот із відео
Ніна і Тоня Матвієнко, скріншот із відео

Загалом у цьому проєкті взяли участь 37 відомих українок серед яких - Ніна та Тоня Матвієнко. Всіх їх фотограф зняв у легендарному французькому стилі Аркур. Це стиль чорно-білої фотографії, який поєднує у собі кінематограф та фотомистецтво. Всіх своїх моделей Ростислав Ріпка зібрав у єдиний альбом, який назвав "Натхнення".

Ніна і Тоня Матвієнко, скріншот із відео
Ніна і Тоня Матвієнко, скріншот із відео

"Це неймовірні якісь емоції, коли ти вже тримаєш у руках, готову історію, яку створювала велика кількість людей, велика команда, протягом року. Ми спеціальні їздили у Харків на типографію, щоб контролювати весь процес тому що тут дорогий шведський папір тут глянцева та матова ламінації", - розповів Ростислав Ріпка.

Тоня Матвієнко зазначила, що також довго чекала, коли цей проєкт буде повністю готовий. Але вона задоволена всім, адже такої краси вона не бачила ще ні в кого.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Ми довго чекали побачити ці фото. Дійсно рік пройшов. Я, мабуть, такої краси ще ні в кого на фотосесії не бачила. Не можу так всіх образити, але така жіночність такі ми там.." - зазначила Тоня.

Після цього Тоня та Ніна Матвієнко скориставшись нагодою та акапельно заспівали у студії "Сніданок з 1+1" пісню "Небо ясні зірки вкрили".