На Донбасі тисячі молодих солдат віддали своє життя заради України. Вони ціною власного життя боронять нас та суверенність нашої держави.
Часто на війні помирають зовсім молоді солдати, у яких було попереду ще все життя. Серед таких - боєць 28-ї бригади імені Лицарів Зимового Походу солдат Микола Довженко. На момент смерті українському захисникові було всього 23 роки.

солдат Микола Довженко
солдат Микола Довженко

"Ми з мамою дивились репортаж, мама дуже плакала, а я, мабуть, вже не можу, просто душа розривається Такий юначе, лице, як в ангела, жити і жити..Поки політики по курортам, поки народ відмічає свята, поки здоровенні дядьки лаяться в інтернеті та п'ють горілку кожен день, ці юнаки захищають країну. Вам не соромно дивиться йому в очі? Знаю, що ні, багато з нас вже совість свою втратили.
Я відчуваю себе дуже винною, що такі хлопці життя віддають, а дорослі руйнують країну. Світла пам‘ять воїну, співчуття рідним. Дякую за все і пробач", - у соціальній мережі фейсбук написала українка Наталія Юсупова.
Противник відкрив обстріл зі стрілецької зброї по українських позиціях, в результаті чого старший солдат Микола Довженко отримав тяжке поранення. За декілька годин хлопець помер у лікарні.

Нагадаємо, що молодий медик покинув роботу в пологовому будинку і пройшов крізь пекло війни: "життя або смерть".

Як повідомляв портал Знай воїни ЗСУ миттєво виявили позиції окупантів та вогневі точки.

Також Знай писав, що ЗСУ відобразили майстерність протитанкових батальйонів.

Популярні новини зараз
Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури
Показати ще