На Донбасі тисячі молодих солдат віддали своє життя заради України. Вони ціною власного життя боронять нас та суверенність нашої держави.
Часто на війні помирають зовсім молоді солдати, у яких було попереду ще все життя. Серед таких - боєць 28-ї бригади імені Лицарів Зимового Походу солдат Микола Довженко. На момент смерті українському захисникові було всього 23 роки.

солдат Микола Довженко
солдат Микола Довженко

"Ми з мамою дивились репортаж, мама дуже плакала, а я, мабуть, вже не можу, просто душа розривається Такий юначе, лице, як в ангела, жити і жити..Поки політики по курортам, поки народ відмічає свята, поки здоровенні дядьки лаяться в інтернеті та п'ють горілку кожен день, ці юнаки захищають країну. Вам не соромно дивиться йому в очі? Знаю, що ні, багато з нас вже совість свою втратили.
Я відчуваю себе дуже винною, що такі хлопці життя віддають, а дорослі руйнують країну. Світла пам‘ять воїну, співчуття рідним. Дякую за все і пробач", - у соціальній мережі фейсбук написала українка Наталія Юсупова.
Противник відкрив обстріл зі стрілецької зброї по українських позиціях, в результаті чого старший солдат Микола Довженко отримав тяжке поранення. За декілька годин хлопець помер у лікарні.

Нагадаємо, що молодий медик покинув роботу в пологовому будинку і пройшов крізь пекло війни: "життя або смерть".

Як повідомляв портал Знай воїни ЗСУ миттєво виявили позиції окупантів та вогневі точки.

Також Знай писав, що ЗСУ відобразили майстерність протитанкових батальйонів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще