У Львові в ніч на 8 лютого, випало майже 30 сантиметрів снігу. Всі комунальники міста вирушили на боротьбу з негодою, проте їх сил не вистачає. Саме тому містяни взялися самостійно боротися з наслідками негоди.

Про це у соціальній мережі фейсбук повідомив депутат Львівської міськради Євген Бойко.

Так, у Львові через великий снігопад на ранок більшість вулиць виявилися нерозчищеними. Комунальники просто не справляються з негодою.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Тому місцеві депутати вирішили розчистити від снігу одну з вулиць міста. При цьому мешканців міста вони закликали робити те саме, аби допомогти комунальникам.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Ми з Andriy Moskalenko ранкову зарядку перед роботою замінили на розчищення вулиці Федорова від снігу. Наші комунальні служби працюють безупинно. За це велике дякую! Закликаємо приватний бізнес навколо своїх локацій зробити те саме!). Нехай зима для всіх буде безпечна і радісна ", - сказано у повідомленні.

Напомним, синоптики дали прогноз погоды в Украине на январь 2021 года