У Львові з вечора 7 лютого і майже всю ніч до ранку 8 лютого, падав сніг. Дороги й вулиці міста вкрито значним шаром снігу.

Мер Львова Андрій Садовий зазначив, що зараз комунальних для служб пріоритет – головні магістралі, адже саме тут є найбільша небезпека аварій. І вже після цього комунальники візьмуться за розчищення міжбудинкових доріг та вулиць.

Фото "МВС України"
Фото "МВС України"

"І вчора, і сьогодні всі комунальні служби міста працюють в посиленому режимі. Всі магістральні дороги розчищені та посипані. Зараз снігоочисна техніка скерована на міжквартальні дороги. Місто проїзне, прибирання триває. Ситуація звісно ж не ідеальна, але роботи продовжують цілодобово. Потрібно розуміти, що випало близько 30 сантиметрів снігу. В багатьох країнах, містах за таких обставин оголошують надзвичайний стан", - зазначив він.

Своєю чергою львів'яни у соціальних мережах висловлюють іншу думку. З ранку містяни публікують світлини засипаних снігом вулиць, хідників та зупинок громадського транспорту.

"Таке враження, що мер Садовий живе в паралельному світі. 8:30 ранок, за метрів 100 від його робочого місця. Центр нічого не почищено. Гордо на весь Львів заявив що вулиці всі прибрані. Так от від Наукової до Топольної ні одної снігоприбиральної техніки!!! Де техніка?!", - зазначають львів'яни.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще
Нагадаємо, що "підкорювачка Андріївського узвозу в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати

Як повідомляв Знай.uа через негоду в Україні знеструмлені десятки населених пунктів і закриті дороги - ДСНС б'є на сполох

Знай.uа писав, травмпункти переповнені постраждалими лікарі радять, як ходити, щоб уникнути травм