На Львівщині затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад на дитину. Про це розповіли у місцевій поліції.

Як зазначається, близько 15:00 у п’ятницю, 5 лютого, до патрульних поліцейських Пустомитівського району звернувся чоловік, який повідомив, що на його дитину напав невідомий і вирвав з рук мобільний телефон.

Хлопчик не розгубився, відштовхнув нападника і повернув собі своє майно. Після цього злочинець сів у свій автомобіль і поїхав з місця пригоди.

Однак нападника встигли роздивитися – заявник зазначив, що той виглядав, як «мешканець Закарпатської області», та пересувався в автомобілі “ВАЗ 2101” жовтого кольору з причепом, повним металобрухту.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці
Показати ще

Особливо в очі серед інших металевих виробів впадала ванна. За цими прикметами зловмисника швидко вирахували на 553 кілометрі траси “Київ–Чоп”, і затримали. Виявилося, що 31-річний нападник - мешканець міста Ужгород. Наразі заявник відмовився писати заяву до поліції.

Раніше повідомляли, десятки оскаженілих хмельничан влаштували криваві розбірки, справжнє Чикаго: "стріляли з рушниць і пістолетів".

Як повідомляв Знай.uа, псих влаштував різанину в місті Зеленського і перевів стрілки на Бога: "наказав убити".

Знай.uа писав, теракт у Відні: всі деталі найстрашнішого нападу в Австрії.