Арсен Мірзоян - популярний український співак та Заслужений артист України. Він має багатотисячну аудиторію фанів, тому досить активно веде свої сторінки у соціальних мережах. Тут він ділиться новими світлинами, коротенькими відео чи подробицями з життя.

Цього разу артист опублікував на своїй сторінці в Instagram дві фотографії. На першій Мірзоян позує на мотоциклі. Для фото він обрав чорну футболку та штани такого ж кольору. Все це співак доповнив яскравим взуттям та брутальною шкіряною жилеткою.

Арсен Мірзоян, фото instagram
Арсен Мірзоян, фото instagram

На другому фото артист зображений у звичному для себе образі з гітарою та мікрофоном на сцені. Тут співак позує у схожому образі тільки без жилетки.

Арсен Мірзоян, фото instagram
Арсен Мірзоян, фото instagram

Арсен Мірзоян вирішив пожартувати та зазначив, що хоч одне, що зображено на цих фото він точно вміє. Цим натякаючи на друге фото.

"Одне з двох, я точно вмію😎", - так іронічно підписав фото Арсен Мірзоян.

Популярні новини зараз
Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном показали свої місця щасливих людей

Як повідомляв портал Знай.ua, Арсен Мірзоян показав, як зробити щасливою будь-яку жінку: пощастило Тоні Матвієнко

Також Знай.ua писав, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко провели тиждень на передовій.