Двомісячну донечку отця Терлецького, яка хворіла на Covid-19, виписали з лікарні.

Про щасливу звістку повідомив Форпост.

Нагадаємо, дружина львівського священника Петра Терлецького – Катерина - потрапила в лікарню з коронавірусною інфекцією ще в листопаді і тоді ж народила донечку.

фото: Львівський портал

Напередодні жінку перевели в терапевтичне відділення. Їх одномісячна донька Даринка, яка передчасно народилася і мала позитивний тест на Covid-19, досі стабільно важка.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

фото: Львівський портал

«Катерину вже перевели з палати інтенсивної терапії у загальну. Вона ще дуже квола, дихає через маску, яка під’єднана до кисневого концентратора», – казав отець Петро Терлецький.

Пологовий будинок, фото: скріншот з відео
Пологовий будинок, фото: скріншот з відео
Ілюстративне фото

Варто нагадати, що 37-річна дружина львівського священника з УКУ Петра Терлецького Катерина на коронавірус захворіла ще 14 листопада. Тиждень вона лікувалася вдома, а коли стан погіршився – її госпіталізували. З 20 листопада жінка лежала у львівському міському пологовому будинку №1, що на вул. Мечникова, тоді її перевели у лікарню швидкої допомоги.

фото: Львівський портал

У Катерини, яка була на сьомому місяці вагітності, через Covid-19 було ураження легень на понад 90%. Жінка була у критичному стані і їй провели кесарів розтин. Даринка народилася з вагою 1 230 грам, її відразу реанімобілем перевели в реанімацію львівської обласної лікарні.

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії - які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.uа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.