Ольга Фреймут відома українська телеведуча, яка отримала популярність завдяки програмі "Ревізор". Зірка має багатотисячну армію шанувальників, які з задоволенням слідкують за її творчим шляхом та особистим життям.

Через це фани Фреймут створюють безліч фан-сторінок у соціальних мережах. На одній з таких фан-сторінок freimuteam оприлюднили архівний кадр з її найстаршою донькою Златою.

Ольга Фреймут з донькою, фото  instagram freimuteam
Ольга Фреймут з донькою, фото instagram freimuteam

Знімок Ольги Фреймут та її доньки Злати був зроблений на спільних зйомках. Телеведуча позує у сукні чорного кольору, яка вдало підкреслює її форми та жіночність. Свій образ зірка доповнила стриманою зачіскою та легким вечірнім макіяжем.

Злата позує на фото у ніжній білій сукні та виглядає наче справжня принцеса. Мама та донька ніжно притиснулись одна до одної випромінюючи всю свою любов та ніжність.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Ольга Фреймут з донькою, фото  instagram freimuteam
Ольга Фреймут з донькою, фото instagram freimuteam

Під фото фан-сторінка Фреймут оприлюднила одну з її влучних цитат про дітей. У ній телеведуча відмітила, що попри все потрібно бути на стороні своєї дитини та все їй пробачати.

"Будьте колом безпеки для своєї дитини. Нехай усі довкола критикують ваше дитя — ви ж обійміть та пробачте", - сказано у підписі до фото.

Напомним, главный ревизор страны Ольга Фреймут сменила профессию.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что Оля Фреймут растрогала сеть фото с мужем.

Также портал "Знай.ua" писал, что новый наряд Фреймут насмешил фанатов.