Нещодавно у Бразилії вийшов серіал у жанрі фентезі під назвою "Бездушні". В цьому фільму українців показали з містичної сторони.
Дата релізу фільму відбулася в жовтні 2020 року, тому кінострічка доступна в мережі. Цей серіал показує місто кінця 80-х років минулого століття, яке було засноване мігрантами з України, передає "Оbozrevatel".

Кадр з серіалу
Кадр з серіалу

Починається серіал зі зникнення молодої Галини 1988 року. У день коли дівчина зникла, жителі міста святкували Івана Купала. В результаті трагедії свято прибрали з міського календаря. Але через тридцять років події повторюються.

Кадр з серіалу
Кадр з серіалу

Варто зазначити, що головна героїня серіалу – українка, яка використовує народні пісні як заклинання. Крім цього, в одній зі сцен діти їдять борщ, правда, страва схожа більше на кров.

Кадр з серіалу
Кадр з серіалу

Наразі знято тільки перший сезон серіалу. У ньому десять серій, кожна триває від сорока хвилин до години.

Кадр з серіалу
Кадр з серіалу

Нагадаємо, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина розмістила свіже відео, в якому можна побачити закадрові моменти зі зйомок серіалу "Клятва лікаря".

Як повідомляв портал Знай.uа, у серіалі від творців "Папіку" стався сексизм: "Примхи Даші проти логіки Руслана".

Також портал Знай.uа писав, що головні зірки "Сексу у великому місті" розмістили перший тизер продовження популярного серіалу, який покажуть на HBO Max.