Відома українська співачка, за сумісництвом дружина Дзідзьо опублікувала новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що дівчина зараз перебуває на відпочинку в Домініканській Республіці, і вирішила зняти гарний ролик для своїх фанатів під музику.

Під постом вона пише, що стихія це одна з чотирьох першооснов світу: земля, повітря, вода і вогонь. У жінці ж, на думку Славії гармонійно поєднуються всі чотири, але проявляти вона починає їх лише тоді, коли зустріне свого справжнього чоловіка.

На самому ролику дівчина ніжиться в океані, і підставила туди пісню, але непросту. Це саундтрек з гучного серіалу "Бріджертони".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Люди почали писати захоплені коментарі під постом.

"Люблю фільми, в яких хотіла б зіграти сама, це надихає. Закохалася в героїв, а пісня кілька днів була на повторі». Композиція у виконанні Jpolnd називається The End.

Варто відзначити, що» Бріджертони " зараз є дуже популярним серіалом. Він вийшов на початку цього року, і став найпопулярнішим серіалом платформи. За перший місяць його подивилося 82 мільйони чоловік.

Його вже продовжили на другий сезон, і вийде він найімовірніше в наступному році. Зйомки ще не стартували.

Раніше "Знай" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

Також Даша Астаф'єва показала Селфі і процитувала свого колишнього.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.