Відомий український співак Арсен Мірзоян, також відомий як чоловік співачки Тоні Матвієнко, ділиться постійно кадрами з життя на своїй сторінці в соціальній мережі Insatgram. Він трохи відпочив у закладі.

Таким чином, повідомляється, що на сторінці Арсена Мірзояна в соціальній мережі Instagram з'явився новий пост. Він на тлі вивіски караоке-бару в стильному костюмі.

Під постом артист написав: "Хто сказав, що Арсен Мірзоян не ходить в караоке».

Артист знаходиться в Ужгороді, де і вирішив відвідати даний заклад. З ким він там був, і з якого приводу в місті - не повідомляється.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо раніше артист розповів про особисті рекорди. За перший місяць 2021 року йому вдалося пробігти 100 кілометрів. Все завдяки щоденним пробіжкам. Фанати шоковані такими досягненнями, і написали слова підтримки і захоплення.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко провели тиждень на передовій. Напередодні Нового року зіркове подружжя разом з волонтерами відправилося на Донбас. Майже тиждень Тоня і Арсен виступали нон-стоп на лінії зіткнення, проводячи по 2-3 концерти в день.

Як повідомляв портал Знай, Арсен Мірзоян після Єгипту скупався в холодному Дніпрі.

Після теплого Єгипту Арсен Мірзоян вирішив навідатися до свого рідного міста Запоріжжя. На своїй сторінці в Instagram він поділився свіжими фотографіями з поїздки.

Також Знай писав, що Арсен Мірзоян отримав військову нагороду від наших захисників.