Відома українська співачка Ірина Федишин практично щодня ділиться знімками з життя. Цього разу привід особливий, дівчина зустрічає свій 34-й день народження.

Таким чином повідомляється, що у дівчини день народження, їй виповнюється 34 роки, і про це вона розповіла своїм передплатникам в соціальній мережі Instagram.

Святкує вона не вдома, а в незвичайному місці. Це подарунок від чоловіка, вони полетіли на відпочинок до океану.

Під постом дівчина пише: "Сьогодні я зустрічаю свій 34-й день народження на океані. Спасибі чоловікові за цей подарунок".

Популярні новини зараз
Багатодітних батьків чекають у ТЦК: уникнути мобілізації стало складніше Від податкової не втечеш: безкоштовне поповнення карток заборонять На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Показати ще

У попередньому пості дівчина опублікувала відео з літака, де і розповіла про те, що день народження вона зустріне не в Україні.

Передплатникам вона запропонувала вгадати, куди саме вони прилетіли. Фанати почали думати, де вони могли опинитися, і зупинили свої здогадки на Мальдівах.

Поки що дівчина не розкрила всі карти, лише публікує stories звідти.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що Ірина Федишин позбулася концертів. Однак всю активність і творчість вона направила на створення кліпів.

Також Знай писав, що українська співачка Ірина Федишин є дуже активною користувачкою соціальної мережі Instagram. Вона опублікувала понад 5 тисяч фото - і відеоматеріалів, тоді як підписано на неї 356 тисяч осіб.

Нещодавно Знай передавав, що Ірина Федишин вилікувалася від коронавірус і розповіла, як хворіла. Співачка перехворіла легко, а її чоловік отримав ускладнення і тепер бореться з ними.