Стало відомо про те, що у Львові помер скрипаль Петро Чайковський. Близько року він боровся з серйозною хворобою, яка в результаті виявилася сильнішою.

Таким чином повідомляється, що після тривалої хвороби він помер у суботу, 30 січня. Петро Чайковський, Львівський скрипаль близько року лікував рак кишечника.

Про смерть 45-річного музиканта повідомила його дружина, Анастасія Чайковська. Парастас відбудеться у понеділок, 1 лютого о 19:00, проведуть його у храмі Святої Трійці УГКЦ, що на вулиці Тершаківців, 11А, а самі похорони відбудуться у вівторок, 2 лютого, о 10:00.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, що Петро Чайковський був скрипалем у Львівському оркестрі»К&K Philharmoniker".

В кінці 2019 року він повідомив, що йому поставили діагноз - рак кишечника, і попросив у небайдужих допомогу. Родичі та друзі всіма силами намагалися його врятувати, але зробити цього не вдалося.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Портал Знай писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Суперечка переріс у вбивство з особливою жорстокістю. Судмедексперт виявив на тілі Тетяни Підвашецької понад 50 колото-різаних ран. Вона померла від втрати крові. Горбатюка затримали у Львові, коли він намагався сховатися.

Також портал Знай писав, що в Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича-жінці було всього 48 років.