Стало відомо про те, що 93-річна мешканка Львова потрапила до Книги рекордів України. Їй вдалося сісти на шпагат.

Таким чином, повідомляється що поруч зі Львовом проживає сама гнучка бабуся. У свої 93 роки вона без праці може сісти на шпагат, і потрапити завдяки цьому досягненню в Книгу рекордів України.

Журналіст ТСН вона розповіла, що не сідала на шпагат з самого дитинства, а почала близько 30 років тому, коли вже було за 60.

Кожен день тренування, по дві години. Спочатку розминка, а тільки потім майстер-клас по шпагату.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Надія Шаригіна каже, що все почалося після того як пішла на пенсію, так як раніше було не до цього.

Експерт офіційно визнав її найбільш гнучкою бабусею країни, жінці вручили диплом.

Президент Національного реєстру рекордів країни Віталій Зорін говорить про те, що ця новина може стати стимулом для літніх людей почати займатися собою, щоб показати онукам і правнукам на що вони здатні.

Жінка на своєму прикладі показала, чим можна зайнятися після виходу на пенсію.

Нагадаємо, українські рятувальники випустили календар з котами і втерли ніс австралійцям: "вибухове комбо".

Про це повідомляється на офіційній сторінці МВС України в соціальній мережі Фейсбук.

Як повідомляв портал Знай, Баба Яга вкрала подарунки Діда Мороза напередодні Нового року, слідами "відьми" направили гвардію.

Також портал Знай писав, що українські рятувальники показали антистрес після небезпечної роботи, і це не горілка: "наші Бодя і Володя".