На Львівщині на сесії Червоноградської міської ради двоє депутатів влаштували розбірки.
Про це на своїй сторінці в соціальній мережі фейсбук розповів Олександр Клімов.
Так, стало відомо, що у вівторок, 26 січня, на сесії Червоноградської міської ради побилися двоє депутатів. Відомо, що розбірки з образами влаштували Дмитро Даренський з "Слуги народу" і Петро Остапюк з "Європейської солідарності".

Бійка на сесії Червоноградської міської ради, скріншот з відео
Бійка на сесії Червоноградської міської ради, скріншот з відео

З якої причини почався конфлікт - невідомо. На ролику чутно, як депутати почали з використанням нецензурної лексики обзивати один одного. Присутні в залі відреагували на матюки хвилею гулу і сміху.

"Сесія Червоноградської міської ради. Діалог між депутатами Дмитро Даренський ("Слуга народу"): "Ну ви п**ори" Петро Остапюк ("Європейська солідарність"): "Та сам ти п**ор!" Даренський: "ти п**ор!" Остапюк:" ти п**ор!" Даренський зривається з місця і б'є Остпюка рукою в плече, Остапюк теж підривається Даренський: "Гнида, бл*дь ти, с**а бл*дь!" Степан Дмуховський ("Батьківщина"):" але це ж не Верховна Рада "Ось і поговорили ...",- описав діалог депутатів Олександр Клімов.

В ході бійки мер Червонограда Андрій Заливський порекомендував депутатам вирішити особисті питання за межами сесійної зали, зазначило видання "Ракурс".

Нагадаємо, що у Мелітополі любителя маленьких дівчаток відпустили під " домашній арешт".

Як повідомляв портал Знай.ua, три студенти-іноземці згоріли живцем у Запоріжжі.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також Знай.ua писав, що у Запоріжжі чоловік розкидав щурячу отруту поруч з дитячими майданчиками.