У середу вночі, 27 січня, на Львівщині згорів будинок, в якому мешкала багатодітна родина.

Трагедія сталася у селі Станин Радехівського району на вулиці Миру, 126. На щастя, у пожежі ніхто не постраждав, але тепер сім'я, в якій живе п'ятеро неповнолітніх дітей, залишилася без даху над головою. Згоріло буквально все: у членів родини тепер немає навіть одягу.

фото: ДСНС Львівської області

фото: ДСНС Львівської області

"Ця хата була аварійна, ми поруч на подвір’ї побудували нову, але там ще немає опалення, тому поки що там жити не можемо, бо дуже холодно. Були в сусідів, але сказали нам, що дадуть тимчасово хату в селі, поки зможемо переселитися. Але зовсім немає одягу, взуття. Бо жінка вхопила тільки деякі документи. І рятувала дітей. Більше не встигли врятувати", – розповів господар будинку Степан Самсін, передає ZAXID.NET.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

фото: ДСНС Львівської області

фото: ДСНС Львівської області

Чоловік припускає, що сталося коротке замикання. У будинку в цей момент були дружина та троє дітей. Зараз сім’я буде вдячна за будь-яку допомогу небайдужих, бо на них чекає довгий шлях відновлення всього, що забрав вогонь.

фото: ДСНС Львівської області

Нагадаємо, що Володимир Зеленський прибув до Харкова, на місце, де за добу до цього загорівся будинок престарілих. Разом з ним ряд чиновників, серед яких є і Ігор Терехов.

Як повідомляв портал Знай що у Харкові оголосили день жалоби в п'ятницю, 22 січня. Він за загиблими літніми людьми в результаті пожежі в будинку престарілих.

Також Знай писав про те, що в Харкові спалахнула пожежав будинку пристарілих. Відомо, що в результаті трагедії загинули щонайменше 15 осіб.