Модель плюс сайз Міла Кузнєцова – володарка рекордних для України натуральних грудей 13-го розміру. Саме завдяки своїм формам вона набула популярності та стала справжньою зіркою Instagram.
Міла Кузнєцова досить активно веде свою сторінку та тішить підписників в Instagram новими світлинами, де демонструє свої форми. Зараз володарка найбільших грудей в Україні перебуває на відпочинку та з задоволенням ділиться світлинами в купальнику.

Міла Кузнєцова, фото Instagram
Міла Кузнєцова, фото Instagram

Так, дівчина поділилася фото на якому позує у басейні. Для відпочинку на сонечку Міла обрала яскравий купальник жовтого кольору, який вдало підкреслює її форми.
Дівчина сфотографувалася над знаком "No big boobs" та зазначила, що що ніколи не була слухняною дівчинкою та любить порушувати правила.

Міла Кузнєцова, фото Instagram
Міла Кузнєцова, фото Instagram

"Я ніколи не була слухняною дівчинкою.🤪 Ось і зараз порушую заборони, а ви порушуєте? 😇😜⛱", - написала зірка соцмереж під фото.

Нагадаємо, Міла Кузнєцова з 13-м розміром грудей показала свої буйки у всій красі: "Для найвідданіших".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, рекордсменка України Кузнєцова затьмарила переможницю "Євробачення" 13-м розміром грудей.

Також портал Знай.uа писав, що Міла Кузнєцова з 13-м розміром пообіцяла дещо цікаве: "Покажу багато".