На львівських дорогах помітили надпотужний спортивний автомобіль Chevrolet Corvette C7.
Про це повідомляє інформаційний портал "Тopgir". .
Так, стало відомо, що у Львові помітили ще один Chevrolet Corvette C7 Stingray. Chevrolet Corvette Z06 оснащений 6,2-літровим компресорним V8, який розвиває 650 к.с. і володіє чималим крутним моментом в 880 н∙М.

У Львові з'явився ще один Chevrolet Corvette C7 Фото: @sergiylviv1
У Львові з'явився ще один Chevrolet Corvette C7 Фото: @sergiylviv1

Для спорткара можна було вибрати 7-ступінчасту механічну або 8-ступінчасту автоматичну КПП. В такому випадку розгін до сотні займає близько 3,2 с, а максимальна швидкість – 320 км/год.

Цей Chevrolet Corvette з опційним пакетом Z07, він також включає адаптивні амортизатори і керамічні гальма Brembo.

Варто нагадати, що раніше у Львові зняли відразу два Chevrolet Corvette C7 Stingray. Такий спорткар можна досить рідко помітити в нашому регіоні. На фото відображені стандартні моделі з кузовом тарга. Під її капотом - 6,2-літровий V8 з безпосереднім уприскуванням на 460 к.с. Chevrolet Corvette Stingray здатний розганятися до 100 км/год за 3,8 с і розвивати 313 км/год.

У Львові зняли Chevrolet Corvette C7 Stingray, фото "Тopgir".
У Львові зняли Chevrolet Corvette C7 Stingray, фото "Тopgir".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадавши, у Києві засікли червоний Ferrari за ціною тисяч мінімалок: очей не відірвати

Як повідомляв портал "Знай.ua" , українці засікли Елітний спорткар McLaren за ціною тисяч мінімалок-такий не купити, навіть якщо продаси нирку

Також, "Знай.ua" писав, у Києві засікли унікальний Mercedes, автолюбителі пускають слюні: "про таке можна тільки мріяти"