У Трускавці на дитячому майданчику малюк провалився у каналізаційний колодязь.

Про це повідомили у соціальній мережі фейсбук у спільноті "Трускавець News".

Так, стало відомо, що на Львівщині у місті Трускавець у вівторок, 26 січня на території дитячого майданчику дитина провалилася у каналізаційний колодязь. Варто зазначити, що дитина провалилася однією ногою і на щастя не постраждала у результат цієї пригоди.

Фото: ФБ/Трускавець News
Фото: ФБ/Трускавець News

"Біля магазину “у Андрія” у дитини провалилась ніжка в бетонний люк, після того, як дитина на нього наступила. Колодязь по вінця наповнений водою. На щастя, дитина не постраждала, але прошу всіх батьків – будьте уважні. Відповідальних осіб прошу звернути на це увагу і вживати відповідні заходи",- зазначається у дописі Христі Павліш на сторінці спільноти Трускавець News.

Фото: ФБ/Трускавець News
Фото: ФБ/Трускавець News


Місцевих жителів просять бути якомога обачнішими на цій ділянці аби не потрапити у подібну ситуацію.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, жінку віддали під суд за шкільні прогули доньки: суцільні "н" в журналі.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві дитина замерзала на вулиці, поки мати розважалася з пляшкою: "Я не буду його забирати".

Також портал Знай.uа писав, як батько залишив 6-річну і місячну доньок в холодному будинку: "Повинна бути 36,6, а у неї 34,9".