Мама маленької українки Лізи просить всіх небайдужих допомогти її донечці у лікуванні. Дитина має затримку психо-мовленневого розвитку.
Про це повідомляє ТСН.

"Лізуня понад усе мріє співати і розказати свій перший віршик... Але через ураження ЦНС (Астенічно-атонічний синдром, затримка психо-мовленневого розвитку) вона не в змозі ще це зробити, хоча дуже-дуже старається і вже є склади, слова...", - розповідає мама дівчинки.

Маленька Ліза потребує допомоги, фото: ТСН
Маленька Ліза потребує допомоги, фото: ТСН

Всі ці труднощі допомагають здолати професійні спеціалісти – дівчинка займається з логопедом, дефектологом, відвідує курси ЛФК, масажі та навіть музичні заняття. Та вже має успіхи.

«Одного разу, лікар сказав мені: «Мамочко, приділіть цій дитині більше часу і сил, а вона як виросте, скаже вам: «Мамо, дякую тобі». Дуже-дуже хочу почути ці слова», - каже мама Лізи.

Наразі родина маленької Лізи не може самостійно впоратись із фінансовим навантаженням через постійні реабілітації дитини і просить про допомогу. Тому звертається до всіх небайдужих з проханням допомогти.
Реквізити для допомоги:
ПриватБанк
4149499116157874
Заторська Наталія Василівна

Нагадаємо, що в Києві медики дивом врятували дворічного малюка: "Мама не дозволила в лікарню"

Як повідомляв портал "Знай.uа" , у Харкові медики запустили серце чоловіка посеред вулиці: "впав з велосипеда"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що закарпатські лікарі зробили неймовірне для жінки з епілепсією-народилася заново