Новий образ “від Юлії Тимошенко” активно обговорюють користувачі соцмереж. Лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко змінила імідж та помітно омолодилася.
Так, стало відомо, що Юлія Тимошенко прийшла до Ради з новою зачіскою. При цьому українці відзначили, що Тимошенко помітно помолодшала і її обличчя почало виглядати свіжішим. Журналісти розпитали пластичних хірургів, у чому секрет її молодості, передає ТСН.

Образ Юлії Тимошенко - скріншот
Образ Юлії Тимошенко - скріншот

"До цього було багато спроб ін'єкціями витягнути молодість, але це не вдавалося. Вона зробила підтяжку обличчя і нижні повіки", - розповів хірург Дмитро Слоссер.

Хірург відзначив, що робота виконана якісно. До того ж додав, що Юлія Володимирівна зробила правильно, що продовжила собі молодість.

Юлія Тимошенко, скріншот із відео
Юлія Тимошенко, скріншот із відео

Своєю чергою пресслужба Юлії Тимошенко відхрестилася від хірургічного втручання та все списує на відпочинок.

Юлія Тимошенко, фото з соцмереж
Юлія Тимошенко, фото з соцмереж

"Юлія Володимирівна 20 днів відпочивала зі своїм чоловіком на морі. Ось і весь секрет", - зазначили у пресслужбі Тимошенко.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, новий імідж Юлії Тимошенко збентежив українців: "З обличчям Ольги Сумської". Найгучнішою подією на засіданні Ради стала промова голови парламенту Дмитра Разумкова.

Також портал Знай.uа писав, що Юлія Тимошенко в черговий раз стала бабусею. Її донька Євгенія народила сина. Це вже третя її дитина, малюка назвали Адамом

Як повідомляв Знай.uа, Covid-19 забрав життя близької людини Юлії Тимошенко: "Жив і мріяв космосом".