Аліна Гросу - відома українська співачка, яка отримала популярність у досить ранньому віці. Про те Гросу й досі активно веде свою творчу діяльність та продовжує тішити тисячі фанатів.
Окрім кар'єри співачки Гросу активно розвиває себе як акторку. Варто відзначити, що зірка навчалася у Всеросійському державному університеті кінематографії. Аліна Гросу вже знялася у кількох фільмах та серіалах та не планує зупинятися.

Аліна Гросу, фото instagram alina_grosu
Аліна Гросу, фото instagram alina_grosu

Так, цього разу Аліна Гросу поділилася зі своїми підписниками у соціальній мережі Instagram кадрами зі зйомок серіалу Таємниче кохання 2. У Якому Гросу зіграла Світлану Майську, подругу дитинства одного з головних персонажів Кирила.

"Чи чекаєте ви Таємниче кохання?", - запитала Гросу у своїх фанатів.

Варто зазичити, що цей серіал вийде вже цього року та матиме 16 серій. Серіал розповідає про життя і любов однієї дівчини. Це - адаптація однойменного легендарного корейського серіалу, який вийшов на екрани у 2013 році.

Нагадаємо, Аліна Гросу з розмазаною тушшю видала щирі емоції: "У сльозах і печалі".

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами: "Плакати в душі".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу: "Не для дітей".