Дружина відомого українського артиста Дзідзьо співачка Slavia активно веде свою сторінку в Instagram та часто тішить своїх підписників новими світлинами чи подробицями з життя.
Зараз співачка відпочиває у Домініканській Республіці та з задоволенням ділиться з підписниками новими знімками на березі моря та хизується своєю стрункою фігурою.

Slavia, фото instagram slavia_official
Slavia, фото instagram slavia_official

Slavia опублікувала фото на якому позує на березі моря з коктейлем піна колада. Зазначимо, що на одному з фото її сфотографували з одним із місцевих жителів.
Slavia позує у яскравому топі жовтого кольору та коротеньких джинсових шортах. Свій образ співачка доповнила чорними сонцезахисними окулярами.

Slavia, фото instagram slavia_official
Slavia, фото instagram slavia_official

"Острів Bacardi 🏝 Купатися, ніжитися в сонячних променях, куштувати справжню Піна коладу в медовому ананасі, бо де, як не тут...🍍🍹👌#bacardiisland", - написали співачка Slavia під опублікованими фото.

Раніше "Знай.uа" повідомляв про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Варто нагадати Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.