На Львівщині сталася НП, там двоє рибалок провалилися під лід і загинули.
Про це повідомляє центральна Рятувально-водолазна служба Львівської області.
Так, стало відомо, що в суботу, 23 січня, на озері в селі Іванівці Львівської області двоє рибалок провалилися під лід. Тому рятувальникам довелося терміново витягувати їх з води.

Провалилися під лід, скріншот з відео
Провалилися під лід, скріншот з відео

Інцидент стався близько 13:15. Одного з рибалок, якому 60 років, дістали на берег вже без ознак життя. Другого водолази шукали протягом шести годин.

"Тіло другого жителя с.Іванівці Жидачівського району 1972 року народження о 19:10 на берег було піднято водолазами аварійно-рятувальної маневреної групи", - розповіли в службі.

Рятувальники нагадують про правила поведінки на льоду і відзначають, що не варто виходити на тонкий лід. Також не можна перевіряти міцність льоду ударом ноги. І не потрібно збиратися групами на окремих ділянках льоду.

Нагадаємо, що 12 серпня, у річці в селі Кам'янка Глибоцького району виявлено непізнаний труп жінки віком 18-20 років. Всі обставини загибелі дівчини зараз з'ясовують поліцейські.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , стало відомо про те, що на курорті в Кирилівці, маленьку дитину доставили в реанімацію після купання в басейні. Пірнаючи вона вдихнула велику кількість води.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині потонув молодий чоловік. Трагедія сталася на очах дружини загиблого.