У Львівській області з-під льоду на озері дістали тіло потонулого чоловіка. Про це розповіли у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook, посилаючись на Центральну рятувально-водолазну службу Львівської області.

Як зазначається, інцидент стався вчора, 23 січня, приблизно о 13:15. На озері поблизу селища Іванівці Жидачівського району провалилися під лід двоє рибалок.

Рятувальники витягли одного чоловіка живим, але його товариша врятувати не вдалося.

Тіло місцевого мешканця 1960 року народження витягли на берег без ознак життя.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Це жахіття... Навіщо ризикувати життям заради впійманих пару рибин? Дорослі люди... Співчуття рідним і вічна пам'ять загиблим», «Має в дома сім’ю - посидь, приділи увагу дітям, допоможи жінці! Ні. Він піде краще своє хобі задовольняти, а в жінки нема хобі?», - обурюються львів’яни.

«Так мало статись... В кожного свій життєвий шлях, свій кінець, незалежно від віку і обставин, хтось швидше, а хтось доживає до старості», «Звичайно, жаль... Але нічого не вдієш, скільки призначено, стільки і проживеш, ні на хвилину швидше чи пізніше призначеного часу людина не затримається тут», - вважають інші.

Нагадаємо, що 12 серпня, у річці в селі Кам'янка Глибоцького району виявлено непізнаний труп жінки віком 18-20 років. Всі обставини загибелі дівчини зараз з'ясовують поліцейські.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо про те, що на курорті в Кирилівці, маленьку дитину доставили в реанімацію після купання в басейні. Пірнаючи вона вдихнула велику кількість води.

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині втопився молодий чоловік. Трагедія сталася на очах дружини загиблого.