Вже у неділю, 24 січня о 21.00 на телеканалі "1+1" покажуть перший епізод "сліпих прослуховувань" популярного телешоу "Голос країни".


Про це повідомили на сторінці шоу в Іnstagram.

Так, у соціальній мережі з фанатами шоу поділилися ексклюзивними подробицями з першого епізоду. Відомо, що на сцену вийде 20-річний блогер Тьома Паучек. Варто зазначити, що ще до участі у шоу він написав пісню «Звернення до Монатіка» і виклав у соціальні мережі.

Тьома Паучек, скріншот із відео
Тьома Паучек, скріншот із відео

"Тоді він мріяв лише про те, щоб його улюблений артист її побачив. MONATIK не лише її почув, але й запросив артиста на свій концерт. Тьома прийшов, щоб дати нове дихання українським народним пісням. Хлопець виконає народний хіт «Гуцулка Ксеня» у власному сучасному аранжуванні", - сказано у повідомлені.

Чи зможе молодий вокаліст вразити суддів та розвернути до себе їх крісла стане відомо вже 24 січня о 21:00 на 1+1.

Нагадаємо, раніше Дантес без Дорофєєвої влаштував вдома райський куточок - тільки Наді не показуйте: "все кайф..."

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, сильно схудла Тіна Кароль схвилювала українців: "Щоки стали занадто запалими".

Також портал Знай.uа писав, що Дан Балан заговорив про таємничу нову зустріч, Кароль у минулому: "Дякую за всі уроки". Співак підбив підсумки минулого року.