Стали відомі подробиці про загиблого на Донбасі українського бійця, якого 21 січня вбив ворожий снайпер.
Про це повідомляє ТСН.
Так, стало відомо, що у четвер, 21 січня внаслідок обстрілу позицій українських захисників на Донбасі від кулі снайпера загинув 28-річний морський піхотинець Олександр Отрєп'єв. Варто зазначити, що загиблий був родом із Миколаївської області.

Олександр Отрєп'єв, фото із соцмереж
Олександр Отрєп'єв, фото із соцмереж

Також стало відомо, що снайпер поцілив в українського бійця на Приазов'ї. На сторінці у Facebook 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського вже висловили співчуття та опублікували фото загиблого матроса.

Варто нагадати, що Командування морської піхоти у Facebook напередодні повідомило, що 21 січня збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню і відкрили вогонь зі снайперської зброї. Внаслідок обстрілу позицій українських захисників помер військовий.

Нагадаємо, Українець віз мільйони через зону ООС: кому війна, а кому мати рідна.

Як повідомляв Знай.ua, учасники бойових дій користуються низкою пільг на роботі: що потрібно знати про свої права

Знай.ua писав, воїн ЗСУ відмовляється залишати Донбас, навіть під обстрілами окупантів: "пишаюся"

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще