Відомий український співак Олександр Пономарьов має багатотисячну армію шанувальників, тому з задоволенням у соціальних мережах ділиться новими світлинами чи подробицями з життя. А тисячі фанів з задоволенням стежать за ним та залишають сотні коментарів.
Цього разу Олександр Пономарьов опублікував фото з однієї з телепрограм та заговорив про холостяків. Так, артист опублікував знімок зі зйомок шоу на якому позує на фону студії. Пономарьов обрав класичний костюм та білу сорочку, все це доповнив елегантним метеликом та стильними окулярами.

Олександр Пономарьов, фото: instagram ponomaryovoleksandr
Олександр Пономарьов, фото: instagram ponomaryovoleksandr

Артист поділився, що останнім часом його часто запрошують на шоу, де говорять про холостяків чи подібні теми. Та іронічно підмітив, що потрібно вже з цим щось робити.

"Щось мене все частіше й частіше почали запрошувати в програми де йдеться про холостяків ! Потрібно щось з цим робити 😅", - написав артист.

Фанати Олександра Пономарьова бурхливо відреагували на таку заяву артиста у коментарях під фото.

"Ох, Сашко, скільки ще жіночих сердець Ви не пожалієте!?😅😂😋💐🌹🌹🌹🌹🌹", " І я закохана в Ваш голос з дитинства. І мені не важко говорити про це. Пишаюся тим, що у мене є такий земляк 😅😅😅", "Гарний холостяк)", "Одягайте спортивний костюмчик( шоб усьо торчало ) i гайда на Холостяк!!!!!!😂", - такі коментарі залишили коментарі під фото.

Скріншот коментраів
Скріншот коментраів

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Скріншот коментраів
Скріншот коментраів

Нагадавши, Тіну Кароль спіймали в обіймах Дана Балана: співачка голосно регоче і тікає

Як повідомляв портал "Знай.uа", Настя Каменських і Потап в однакових нарядах довели українців до сліз: "Лисий тут явно не..."

Також, "Знай.uа" писав, Надя Дорофєєва зізналася в коханні, але не Дантесу: "Здається, я вже"