Ольга Фреймут - популярна українська телеведуча. Її особистість часто хвилює громадськість, також зірка має багатотисячну армію шанувальників. Вони залюбки стежать за життям Фреймут та навіть створюють фан-акаунти у соціальних мережах.
Цього разу на одному з фан-акаунтів зірки freimuteam опублікували світлину Фреймут та її роздуми про сприйняття себе.

Ольга Фреймут, фото instagram freimuteam
Ольга Фреймут, фото instagram freimuteam

Зірка зазначила, що ще кілька років тому мала до себе та своєї зовнішності багато претензій. Фреймут зізналася, що їй довелося багато працювати над собою, щоб зараз з упевненістю сказати, що вона подобається собі.

"Я собі дуже подобаюся. Ще кілька років тому у мене були претензії до своїх манер, зовнішності, перегуків подвійних стандартів у свідомості. Але довго працювала над тим, щоб душа гармоніювала з тілом – і тепер претензій не маю. 🤎 ", - зазначила Фреймут.

Ольга Фреймут, фото instagram freimuteam
Ольга Фреймут, фото instagram freimuteam

На опублікованому фото зірка позує у той час, коли їй роблять зачіску з ніжними локонами. Фреймут одягла жіночну сукню з принтом квітів. Доповнила свій образ телеведуча ніжним макіяжем та ефектними стрілками.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".