У вівторок, 19 січня, у Львові на перетині вулиць Кульпарківська —Трускавецька чоловік звернувся до патрульних по допомогу: його жінка несподівано почала народжувати, і потрібно терміново дістатися до пологового.

Як розповіли у пресс-службі Львівської поліції, родина мала стареньку автівку,яка не могла їхати швидко. Командир взводу 2 батальону Михайло Герилів разом із напарником Юрієм Мацюком вирішили посадити майбутню матусю до себе в машину. Майбутній татусь поїхав за ними на власному авто.

За кілька хвилин львів'янку вже доставили до пологового на вулиці Мечникова, патрульні допомогли жінці занести сумку та передали її до рук лікарів. Того дня у львівській сім'ї народилася маленька принцеса.

Нагадаємо, журналістам дозволили поспілкуватися із мешканкою Закарпаття, яка напередодні стала мамою одразу чотирьох янголят. Пані Лариса каже, що вона з чоловіком вже визначилися з іменами: це будуть Олександр, Євгеній, Іванко та Кароліна.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua, очільник Ужгорода Богдан Андріїв привітав новоспечену матусю із народженням чотирьох янголят. 20-річна Лариса Кушнір, мешканка села Калини Тячівського району, стала мамою перед Різдвом. Мер побажав породіллі сил та витримки і щоб поскоріше виписали з пологового, а діточкам - здоров'я.