У Чернігівській області сталася НП, там дворічну дитину на смерть затисло диваном.

Про це повідомляє Національна поліція Чернігівщини.


Так, стало відомо, що у понеділок, 18 січня близько 17:00 до правоохоронців надійшло повідомлення про смерть дворічного хлопчика. На вказане місце одразу ж виїхала слідчо-оперативна група поліції, оперативники та низка інших спеціалістів.

Дворічну дитину  затисло диваном, фото Національної поліції
Дворічну дитину затисло диваном, фото Національної поліції

За попередньою інформацією правоохоронців, дитину притисло диваном. Насильницьких тілесних ушкоджень на тілі дитини не виявлено. За даним фактом правоохоронці відкрили провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України.
Як повідомляє "Суспільне" ця подія сталася у селі Мала Загорівка колишнього Борзнянського району. Хлопчика виявили мати зі співмешканцем. Дитина була затиснута у старому дивані. Хлопчик грався та заліз в диван. Звідти дитина вже не змогла вибратися та померла.

Нагадаємо, вибух газу на Харківщині забрав ще одне життя масштаби трагедії зростають:"зробили все, що могли". В одній з лікарень Харкова померла ще одна людина, яка постраждала під час вибуху на газопереробній станції.

Як повідомляв Знай під Харковом вибух залишив дитину без руки - "Могло вбити". В результаті вибуху дев'ятирічний хлопчик отримав серйозні поранення.

Знай, писав, Дніпровський пожежник підпалював елітні авто в Одесі влаштував "фаєр-шоу" на мільйони.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще