Нещодавно зима потішила українців та майже на всій території країни випало вдосталь снігу. Тому всі дорослі й малі українці взялися за зимові розваги. Одні спускалися з гірок на санчатах, а інші ліпили сніговиків.
Проте, на Львівщині знайшовся умілиць, який пішов далі та почав робити зі снігу справжні скульптури. Так, житель Стрільбич почав ліпити фігури левів зі снігу, передає "Голос Прикарпаття".

Снігові леви, фото  Volodymyr Dochych
Снігові леви, фото Volodymyr Dochych

Щоб створити одну таку скульптуру чоловікові потрібно близько двох-трьох годин. Житель Львівщини вже встиг зробити кілька подібних скульптур. Тепер снігові фігури умільця красуються у Самборі та Стрільбичах та тішать око містян та гостей міста.

Снігові леви, фото  Volodymyr Dochych
Снігові леви, фото Volodymyr Dochych

"Ось таких чудових снігових левів створив наш земляк зі Стрільбич Volodymyr Dochych. Створення однієї такої снігової скульптури у майстра займає приблизно 2-3 години. Завдяки сприятливій зимовій погоді та вправним рукам нашого земляка такі леви красуються у Самборі та Стрільбичах",- зазначається у повідомленні.

Скріншот посту у фейсбук
Скріншот посту у фейсбук

Нагадавємо, що калушани вирішили творчо підійти до ліплення сніговиків і перетворили їх на справжні витвори мистецтва. Так, талановиті жителі міста зробили інсталяцію зі снігу по знаменитій казці "Білосніжка і сім гномів".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", безбашенні Дніпряни влаштували екстремальні покатушки по ожеледі, замість санок - "Бублик"

Також, "Знай.uа" писав, у Харкові почалися масові "Розстріли"