У Львові покупці стикаються з проблемою недійсних цінників. Сума, зазначена на товарі, ні про що не говорить: скільки насправді коштує продукт, можна дізнатися на касі або після зважування.

Фото, зроблені однією з покупниць у супермаркеті "Рукавичка", який розташований на вулиці Шпитальній, 1, опублікував Telegram-канал "Народний Ревізор".

"Цінник на "Львівській ковбасі" був 16,59грн/100гр, тобто 165,90 грн/кг. На вагах же показало 179грн/кг, що дорожче на 14 грн. Продати покупцеві за ціною, яка на ціннику, відмовилися. Його зняли, сказавши, що це помилка. Цікаво, скільки помилок на інших цінниках", - йдеться в публікації.

Раніше спритний тернополянин запхав за комір десятки шоколадок і змився — "солодкого" злодюжку шукає все місто. Повідомляється, що інцидент стався близько 15 години в четвер, 14 січня, в продуктовому магазині "Продлюкс" на вулиці Злуки, 25 в Тернополі. Невідомий чоловік зайшов в зазначений магазин і вкрав з полиці кілька упаковок різних солодощів.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що у Тернополі чоловік не зміг придбати антисептик у супермаркеті. Всьому виною карантинні обмеження.

Як повідомляв портал Знай.uа, підприємці з Тернопільської області протестували під будівлею обласної державної адміністрації.

Також Знай.uа писав, що у Тернопільській області люди знищують природу. Ліс перетворюється поступово на звалище.