У вівторок, 19 січня, у Львові чоловік замерз насмерть біля церкви святого Йосафата, що знайходиться на вулиці Замарстинівській.

Про це повідомили в Телеграм-спільноті “Типовий Львів”.

“Церква Йосафата, замерз до смерті”, – йдеться у повідомленні.

фото: Типовий Львів

Тим часом в Харківській області під час снігопаду чоловік зламав гомілку і ледь не замерз на смерть в лісі. Таким чином, повідомляється, що в Харківській області медики врятували життя чоловікові, який зламав гомілку під час снігопаду в лісі. Сталося це в середу, 13 грудня в селі Волобуївка екстрена медична допомога потрібна була чоловікові, який йшов через ліс на зупинку автобуса. Він впав і зламав нижню третину гомілки.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Нагадаємо, що у Харкові рибалка пішов під лід разом з вудкою, лікарі рятують життя. На Немишлянському кар'єрі рибалка провалився під лід. Не встигла Річка покритися льодом, як туди вже набігли любителі риби.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові жінці в квартиру закинули дві пляшки, в яких була запальна суміш. В результаті, цей вогонь пошкодив меблі, але, ніхто з мешканців на щастя, ніхто з людей, які перебували в приміщенні - не постраждав.

Також Знай.иа писав, що у Харкові мати-екстремалка затягла дитину на тонкий лід. Одне будь-яке незручне рух, і вони обидва могли опинитися під льодом.