У Польщі розшукують безвісти зниклого львів'янина, який працював на меблевій фабриці.

Про це у спільноті "Варта-1" у соціальній мережі фейсбук написав львів'янин Валерій Сушко.
Так, стало відомо, що у Польщі розшукують безвісти зниклого Ігоря Сушко. Відомо, що чоловік поїхав на заробітки та працював на меблевій фабриці поблизу міста Гданськ. Відомо, що чоловік перестав виходити на звязок у листопаді 2020 року. На цей час нічого не відомо про його місцеперебування.

Ігорь Сушко, фото з фейсбук
Ігорь Сушко, фото з фейсбук

"Ігор Сушко живе у Львові в даний час працює в Польщі десь біля Гданська на мебельній фабриці. Загублений зв'язок з листопада 2020р. Може хтось чув чи знає де він, або бачить в інтернеті", - сказано у повідомленні.

Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це правоохоронцям, або за номером телефону 0662186576. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я українця. Не будьте байдужими.

Скріншот поста у фейсбук
Скріншот поста у фейсбук

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Запоріжжі розшукують дев'ятирічного хлопчика. Пішов з дому і досі не повернувся. У селі Михайлівка, що в Запорізькій області зникла дев'ятирічна дівчинка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також Знай писав, що 1 жовтня на Тернопільщині зникла 35-річна жінка. Тетяну Цибрій розшукують вже 2 місяці, але слідів жінки так і не виявили, також вона не виходила на зв'язок з рідними. Вона проживає в Тернополі і вже 2 місяці не поверталася додому.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві зникла 16-річна дівчина. Батьки звернулися в поліцію. Дівчині 16 років, звуть її Тереза Кондик. 24 червня вона пішла з навчального закладу, і вже практично півроку про неї ніхто не чув.