У Рівному місцева жителька вистрілила свої у груди з пістолета. Виявилося, що жінка хотіла зробити ефектне фото, але випадково вистрелила у себе.
Про це повідомляє Rivne Online.
Так, стало відомо, що 34-річна рівнянка взяла у чоловіка травматичний пістолет щоби зробити селфі. Під час того, як жінка намагалася зробити фото, вона випадково вистрелила собі в груди. Наразі правоохоронці вилучили зброю, а чоловіка позбавлять права користування, оскільки він порушив правила зберігання зброї.

Швидка допомога, скріншот із відео
Швидка допомога, скріншот із відео

Зазначається, що жінка жива, і наразі її життю нічого не загрожує.
Для довідки:
Травматичний пістолет — ручна короткоствольна самозарядна (напіватоматична) вогнепальна або газова зброя, призначена для самооборони на короткій дистанції (до 3-5 метрів). Травматичні пістолети можуть бути як без обмежників усередині каналу ствола (службові, спецзасоби), так і з обмежниками (газова зброя з можливістю пострілу патроном з гумовою кулею), що перешкоджають пострілу не еластичною кулею.

Раніше повідомляли, у Львові 15-річна дівчина заради красивого селфі вилізла на вагон поїзда.

Як повідомляв Знай.uа , харківські малолітки мало не вбили беззахисних маляток цигаркою: "Прикольно ж".

Знай.uа писати, слідами Зайцевої: у Харкові водій під час гонки смів пішоходів з острівця безпеки.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще