У підмосковній Балашисі знайшли мертвими підполковника та його дружину. Обидвоє були одягнені у підгузки, а в квартирі, де їх виявила їхня донька, були розкидані секс-іграшки та наркотики, повідомляє МК.
Повідомляється, що про смерть подружжя стало відомо у четвер, 14 січня. Про смерть повідомила у поліцію їх доросла донька. Вона виявила їх у квартирі, вони обоє лежали на ліжку, одягнені в підгузки. Тіла померлих були покриті гематомами. На місці оперативники виявили в квартирі секс-іграшки і пристосування для БДСМ. А також наркотичні речовини, збуджувальні засоби, віагру та шприци. Експерти з'ясували, що спочатку померла 45-річна жінка, а потім її чоловік - на його руках знайшли сліди від уколів.

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео
Ілюстративне фото

Дочка померлих розповіла, що знала про таке захоплення батьків. Вони часто закривалися будинку і просили її заздалегідь привезти їм продукти і підгузники. За її словами, батьки могли усамітнюватися таким чином на цілий тиждень.
За словами доньки одного разу її мати скаржилася, що чоловік розпускає руки, через це вона навіть переїхала на орендовану квартиру. Сама дочка свого часу теж покинула рідний дім через те, що, за її словами, батько її бив і вимагав підкорятися йому.
Зазначається, що підполковник служив в елітному підрозділі спецслужби і брав участь в одній з операцій в Чечні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще