На Львівщині 75-річна Ганна Практика живе у хліву разом із власними коровами. Її хата згоріла, а родичів, які б допомогли, жінка не має.

Пенсіонерка, що мешкає у селі Деревня Жовківської громади, має певні проблеми з психікою і, ймовірно, потребує медичної допомоги, повідомляє ІА ЧБ Інфо.

Львів'янка змушена жити у хліву разом з коровами, чиє молоко і стало основною її їжею. Кращих умов для життя в пенсіонерки немає. На пропозицію людей, які готові купити в неї корів, Ганна Практика не погоджується: жінку не влаштовує ціна.

"Тривалий час жінка жила з мертвими родичами в хліві, отримуючи за них пенсії. Тому, потрібно терміново провести її медичне обстеження, насамперед її психологічного стану", - йдеться в сюжеті.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Дніпрі 80-річна пенсіонерка сиділа на підвіконні на восьмому поверсі. Жінка намагалася вчинити суїцид. Виклик рятувальникам надійшов вранці 10-го листопада близько 11-ї ранку.

Також Знай писав, що мешканка села Новоселиця з Полонського району Хмельницької області Олена Цимбалишина врятувала життя сусідським дітям. Жінка винесла їх з вогню.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві співробітники правоохоронних органів врятували пенсіонерку від самогубства. Патрульні врятували літню жінку, яка була всього за крок до самогубства.