Підполковник Збройних сил України чернігівка Ольга Деркач заявила про сексуальні домагання на службі.
Про це повідомляє "Суспільне".
Так, стало відомо, що чернігівка Ольга Деркач, яка служить у ЗСУ звинувачує у сексуальних домаганнях свого керівника обласного військового комісара Олександра Криворучка. Проте своєю чергою чоловік заперечує всі звинувачування, та заявляє, що готує позов до суду за наклеп. Тим часом у поліції внесли матеріали справи до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

За словами 43-річної Ольги Деркач події розвивалися поступово, все розпочалося у 2016 році. При цьому жінка запевняє, що помічала, що військовий комісар подібним чином ставиться і до інших жінок в частині. Але коли жінка відмовила керівнику, вона почала відчувати погіршення ставлення до неї.

Ольга Деркач, скріншот із відео
Ольга Деркач, скріншот із відео

"Почав говорити, що я не фахівець. Що я не служила у бригаді, мене треба перевести туди. Я лягала спати і думала, чи варто переводитись кудись. Як мені з цієї ситуації вийти", – розповідає Ольга.

Останній конфлікт з Олександром Криворучком в Ольги стався 3 жовтня 2020 року. Він відчитав її перед офіцерами звинувативши, що вона приписує йому сексуальні домагання. Жінка звернулася до Чернігівського військового шпиталю, де їй встановили діагноз «Гостре порушення мозкового кровообігу». У військкоматі розпочалася службова перевірка. А 1 січня поліція внесла матеріали справи до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань.
За словами речниці поліції області Наталії Слабеняк, нині проводяться слідчі дії. Кримінальне провадження відкрите за статтею «Примушування особи без її добровільної згоди до здійснення акту сексуального характеру з іншою особою».
Відзначимо, що Олександр Криворучко зустрічатися з журналістами відмовляється. Телефоном сказав, що у цій справі він свідок, а на Ольгу Деркач він готує позов до суду за наклеп.

Олександр Криворучко, скріншот із відео
Олександр Криворучко, скріншот із відео

Наразі військова служба правопорядку Збройних Сил України проведе службову перевірку за дорученням Головнокомандувача Збройних сил України Руслана Хомчака.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Зеленський подякував героям, які боронили Донецький аеропорт

Також Знай.ua писав, у Волновасі вшанували пам'ять жертв теракту